Alf prøysen barn

Alf Prøysen – Wikipedia

Forfatter og visekunstnerRediger · Roman og novellerRediger · Viser, dikt og grammofonRediger · På teaterRediger · Fortellinger og sanger for barnRediger · Miljø, …

Biografi – Prøysenhuset

Alf Prøysen, den gang Alf Olafsen, ble født 23. juli 1914 på husmannsplassen Prøysen i Ringsaker. Foreldrene var Julie Mathiasdatter og Olaf Andreassen.

Alf Prøysen, den gang Alf Olafsen, ble født 23. juli 1914 på husmannsplassen Prøysen i Ringsaker. Foreldrene var Julie Mathiasdatter og Olaf Andreassen. Begge var av husmannslekt i flere generasjoner, og begge ble satt bort på legd som ganske små. Julie

Alf Prøysen – Store norske leksikon

Prøysen skrev en rekke fortellinger for barn, og mest suksessrike var radio- og bokserien om Teskjekjerringa. Serien startet med Kjerringa som ble så lita som …

Alf Prøysen – Gyldendal

Prøysen giftet seg i 1948, og han ble etterhvert far til to barn. Alf Prøysen var en produktiv artist med mange jern i ilden og aktiv helt til sin død 1.

Ikke lett å være sønn av Prøysen – NRK Innlandet

16. des. 2008 — For sønnen til Alf Prøysen har det vært belastende å ha en så kjent far. Men med åra har Ketil Prøysen blitt stolt av pappaen sin.

Alf Prøysen sammen med kona Else og barna Elin og Ketil …

Alf Prøysen sammen med kona Else og barna Elin og Ketil, hjemme i Nittedal. – Anno Domkirkeodden / DigitaltMuseum

18. mar. 2014 — Alf Prøysen sammen med kona Else og barna Elin og Ketil, hjemme i Nittedal. Photo: Biem, Alf / Anno Domkirkeodden Public domain mark (CC pdm).

Anno Domkirkeodden – Photographer Biem, Alf

Viser for barn – Alf Prøysen – Innbundet (9788247804162)

Viser for barn – Alf Prøysen – Innbundet (9788247804162) » Bokkilden

Vår pris 262,-. Boka inneholder 103 viser for barn av Alf Prøysen, bl.a. Blåbærturen, Nøtteliten går på skolen og Urmakervise.

Vår pris 262,-. Boka inneholder 103 viser for barn av Alf Prøysen, bl.a. Blåbærturen, Nøtteliten går på skolen og Urmakervise. Alle visene har noter og gitarbesifring…

Julebok for barn – Alf Prøysen – Innbundet (9788247803592)

Julebok for barn – Alf Prøysen – Innbundet (9788247803592) » Bokkilden

Vår pris 148,-. Boken inneholder kjente og mindre kjente tekster av Alf Prøysen, og vi får møte Teskjekjerringa, snekker Andersen, musefamilien og mange …

Vår pris 148,-. Boken inneholder kjente og mindre kjente tekster av Alf Prøysen, og vi får møte Teskjekjerringa, snekker Andersen, musefamilien og mange andre.

Viser for barn av Alf Prøysen (Innbundet) – NorskeSerier

Viser for barn av Alf Prøysen (Innbundet) – Rim, regle og sangbøker | NorskeSerier

Viser for barn (Innbundet) av forfatter Alf Prøysen. Rim, regle og sangbøker. Pris kr 350 (spar kr 49). Se flere bøker fra Alf Prøysen.

Da Prøysen vaska gølvet – Bergens Tidende

Da Prøysen vaska gølvet

23. jul. 2014 — Barna til nasjonalskalden og rikskjendisen Alf Prøysen måtte dele faren med resten av Norge. Men hjemme var han bare pappa.

Barna til nasjonalskalden og rikskjendisen Alf Prøysen måtte dele faren med resten av Norge. Men hjemme var han bare pappa.

Keywords: alf prøysen barn