Barn i isolasjon

Stressreduserende tiltak ved karantene og isolasjon – NKVTS

13. mar. 2020 — Yngre og eldre barn kan ha ulike reaksjoner på å være i hjemmekarantene eller isolasjon. Noen kan føle seg stresset, trist, engstelig, redd, …

Råd og informasjon om barn og ungdom – FHI

Barn og ungdom – FHI

Barn med covid-19 behøver ikke å ha feber og hoste. De minste barna vil ofte ikke klage over vond hals og kroppsverk, men det merkes gjerne at de er i ferd med …

Barn og ungdom får vanligvis et mildt sykdomsforløp, og svært få barn blir alvorlig syke av covid-19. Dette gjelder også barn med kroniske sykdommer.

Brev til landets Statsforvaltere om barn i smittekarantene med …

8. jun. 2021 — Dersom barnet bytter husstand når barnet er i isolasjon, vil personene i husstanden som barnet flyttes til komme i smittekarantene og/eller …

I dette huset får koronasmitten spreie seg fritt – NRK

28. des. 2021 — Foreldra bestemte fort at det var uaktuelt å isolere niåringen på rommet. I staden har alle fire barna fått vore saman slik dei brukar.

Her er hva du kan gjøre med barna i karantenetiden – Mitt Valg

Her er hva du kan gjøre med barna i karantenetiden

Dette gjelder spesielt for familier, hvor barn og foreldre må være i isolasjon uten hjelp til avløsning gjennom skoler og barnehager.

Tips og triks fra et fagteam for å holde orden i hjemmet

Koronavirus – Helsenorge

Hvis du er bekymret for din egen eller barnet ditt sin helse kan du ta kontakt med legen. Må jeg i karantene eller isolasjon?

Gode tiltak for barn, unge og familier i karantene eller …

Gode tiltak for barn, unge og familier i karantene eller isolasjon

28. jan. 2022 — Hvis et barn tester positivt på koronaviruset, skal barnet i 6 dagers isolasjon. Se nærmere informasjon om hvordan isolasjonen anbefales …

Yngre og eldre barn kan ha ulike reaksjoner på å være i hjemmekarantene eller isolasjon. Noen kan føle seg stresset, trist, redd, sint eller irritert, mens andre ikke har noen vonde følelser knyttet til å være i karantene. Noen får vondt i magen, hodet eller deler av kroppen, og man kan lure på om man er syk. Man kan også være redd for at foreldre eller søsken er syke. Alle disse følelsene er vanlige. Og for de aller fleste vil disse reaksjonene gå over.

Småbarnsmor i isolasjon: – Utfordrende – VG

Småbarnsmor i isolasjon: – Utfordrende – VG

Stine-Mari Jensen (27) fra Bergen er isolert hjemme med barna. Hun mener det lovfestede kravet til isolasjon bør tas bort – og er tydelig på at sunn fornuft må gjelde.

«Barn bør snart sleppe pinnar i nasen og isolasjon»

– Regjeringa må spørje seg om alt er nødvendig, skriv BT-kommentator Gerd Tjeldflåt.

Hva gjør jeg som foresatt når mitt barn tester positivt på selvtest?

Hva gjør jeg som foresatt når mitt barn tester positivt på selvtest? – Hovedportal – Bindal kommune

Hvis et barn tester positivt på koronaviruset, skal barnet i 6 dagers isolasjon. Les mer her om hva dere skal gjøre.

Keywords: barn i isolasjon, barn og isolasjon, isolasjon med barn