Bilsete barn test

Test av barneseter for de minste – NAF

Test av barneseter for de minste | NAF

Testvinneren BeSafe iZi Go Modular X1 bestod testen med glans og gikk til topps med totalt 8,7 poeng. Testen viser at stolen beskytter barnet godt både ved …

NAF har testet ni bilstoler for babyer. De tre som kommer best ut har en ting til felles: De er laget etter den nyeste sikkerhetsstandarden.

Bilstol – Best i Test 2022 – Testet i virkeligheten

Vi har testet et bredt utvalg av babystoler fra merker Britax, Maxi Cosi , BeSafe og Cybex … Er barnet ditt gammelt nok til å sitte fremovervendt i bilen?

Test av bilbarneseter og beltestoler – Forbrukerrådet

28. sep. 2022 — Vi har testet barneseter både med og uten base, for barn fra opptil 1 år, samt barnesete for de litt større barna fra 4-8 år.

Tester av bilstoler – Trygg Trafikk

Tester av bilstoler • Trygg Trafikk

Det finnes mange ulike tester av bilstoler. Her finner du en oversikt over de ulike testene og hva du bør se etter.

Best i test: De 15 beste småbarnsstolene (2022) – Foreldresiden

Best i test: De 15 beste småbarnsstolene (2022)

Barnet vårt er det mest dyrebare vi har, og det er for mange veldig viktig å velge en bilstol som har høy grad av sikkerhet.

Sikkerhet i bil er svært viktig. Heldigvis blir både bilene, veiene og bilstolene sikrere og sikrere. Barnet vårt er det mest dyrebare vi har, og det er for mange veldig viktig å velge en bilstol som har høy grad av sikkerhet. Da er det fint å ha bilstoltester å ta utgangspunkt i når man skal velge bilstol til barnet sitt.

Test av barneseter: Ett sete får 1 av 10 på sikkerhet – TV2

Test av barneseter: Ett sete får 1 av 10 på sikkerhet

Det er ikke likegyldig hva slags barneseter du velger til bilen. Her er det nemlig store variasjoner. Det viktigste handler om sikkerhet. Men også hvor enkelt det er å montere setet, er verdt å merke seg. Et feilmontert sete kan fort beskytte mye dårligere enn det egentlig skal. Når Forbrukerrådet nå har testet bilbarneseter, har de også med seg en annet kriteritum: Nemlig innhold av kjemikalier. De fleste setene består testene, men noen få stryker på både sikkerhet og innhold av kjemikalier.

Bilstol test (2022) Se de 11 beste bilstolene til barn i alle …

Best i test Bilstol 2023 – Se tester i Prisguiden

Se bilstol som er best i test 2023 og finn best pris bilstol og bilsete til barn. Se 81 tester av BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi og Axkid mfl – Prisguiden

Bilstol test: De 24 beste bilstolene til barn (2023)

Bilstol test: De 24 beste bilstolene til barn (2023) – Beste i test

Denne artikkelen tester bilstoler og viser til erfaringer, fordeler, ulemper og spesifikasjoner. Vi kårer også beste bilstol 2023. På denne måten kan du

Keywords: bilsete barn test, test bilstol barn