Dfds pass barn

Vanlige spørsmål som aldersgrense, pass og parkering – DFDS

Vanlige spørsmål som aldersgrense, pass og parkering | Kundeservice | DFDS

Kan barn reise alene? Det er dessverre ikke mulig for barn å reise alene, dette på grunn av sikkerhetsbestemmelser og reisens lengde.

Se vanlige spørsmål og svar fra DFDS’ kundeservice her

Cruise med barn – Ta båten fra Oslo til København – DFDS

Cruise med barn – Ta båten fra Oslo til København | DFDS

Alle passasjerer må kunne vise gyldig bilde-ID ved ombordstigning. Eksempler på godkjent ID er pass eller internasjonale ID-kort med bilde.

Dra på cruise med barna til København. Barna får utforsket en ny og spennende verden samtidig som foreldrene kan slappe av. Unngå krangling i baksete. Les mer!

Ta med barna på et familiecruise til i København – DFDS

Ta med barna på et familiecruise til i København | DFDS

Passidentifikasjon. Du må overholde alle ID-, pass-, visum-, immigrasjons- og … Reisebestemmelser. Se DFDS’ reisebestemmelser. Mor og barn på dekk …

Ferien starter på båten med aktiviteter for store og små. I København kan man besøke Experimentarium, Zoo eller Tivoli for å nevne noe. Se våre tilbud her.

Sikkerhet om bord – DFDS

Sikkerhet om bord | DFDS

Om dere er Norske statsborgere så trenger ikke barn under 16 år pass. Hilsen Nina. 5 år Rapporter. Reidar Amundsen, profile picture.

DFDS-fartøy opprettholder de høyeste sikkerhets- og forskriftsstandardene. Sørg for at du er oppdatert på forskriftene når du reiser på en DFDS-overfart.

Forbered deg på reisen | Service, innsjekk & kontakt – DFDS

Forbered deg på reisen | Service, innsjekk & kontakt | DFDS

Det er samme pris uansett om dere er 1, 2, 3, 4 eller 5 personer på lugaren – og frokost er inkludert i prisen! DFDS. dfdsseaways.no.

Alt av nyttig informasjon og ofte stilte spørsmål finner du her. Les deg opp og vær godt forberedt på turen! Kom i god tid til innsjekk.

Morsomme aktiviteter for barn – Båt + barn = sant – DFDS

Morsomme aktiviteter for barn – Båt + barn = sant | DFDS

Alle gjester unntatt barn i følge med voksne må medbringe gyldig legitimasjon (bankkort, førerkort eller pass). Skal du gå i land i Kiel, anbefaler vi at du …

Å reise med DFDS er perfekt om du skal ha med deg barna til København. Om bord kan barna blant annet være med på skattejakt, tegnekonkurranse og disco. Les mer!

DFDS Norge – Skal du én vei, Oslo – København eller…

Alle navn må være i samsvar med vedkommende sitt pass eller … DFDS er ikke ansvarlig for det. 7. Barn og unge under 20 år. Transportreise.

DFDS Norge – Skal du én vei, Oslo – København eller…

Nyttig informasjon om danskebåten

Her følger litt nyttig informasjon som kan være greit å få med seg før man reiser med Danskebåten.

PASSASJER – Reisebestemmelser

Keywords: dfds pass barn