En komplett guide til DNB kredittkort: Fordeler, rabatter, betaling og mer

DNB tilbyr flere typer kredittkort med ulike fordeler og rabatter. Enten du er på jakt etter et kort med ekstra fordeler som DNB Pluss Kort eller barna trenger sitt eget kort, har DNB et kredittkort som passer for deg.

DNB Pluss Kort

DNB Pluss Kort er et kredittkort som gir deg bonus på alle kjøp, uansett hvor du handler. Med dette kortet får du 0,5% bonus på alle varekjøp uavhengig av beløp. I tillegg får du rabatter hos en rekke samarbeidspartnere. Dette kortet passer for deg som ønsker å få maksimalt ut av dine kortkjøp.

DNB Sølvkort

DNB Sølvkort er et kredittkort for deg som ønsker litt ekstra fordeler i hverdagen. Med dette kortet får du 0,2% bonus på alle varekjøp, samt rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere. Dette kortet passer godt for deg som ønsker å tjene litt ekstra på dine vanlige husholdningskjøp.

DNB Bankkort for barn

DNB tilbyr også bankkort til barn i ulike aldersgrupper. Med dette kortet kan barna lære seg omøkonomi samtidig som de har kontrollert tilgang til penger. Du kan enkelt sette oppbegrensninger og overvåke bruk av kortet gjennom DNB sin nettbank.

DNB Mastercard

DNB Mastercard er et kredittkort som gir deg alle fordelene til et vanlig Mastercard, pluss noen ekstra fordeler kun for DNB-kunder. Du kan betale med kortet hvor som helst i verden, og få tilgang til en rekke rabatter og fordeler, som for eksempel reiseforsikring, rabatter på hoteller og leiebil.

Hvordan betale med DNB Mastercard?

Å betale med DNB Mastercard er enkelt og praktisk. Du kan bruke kortet både i butikker, på nett og i utlandet. Du kan også velge å betale regningen i sin helhet eller dele opp betalingen i avdrag. Betalingen kan enkelt utføres i DNB sin nettbank eller mobilbank.

Rabatter med DNB Mastercard

Du kan få tilgang til mange fantastiske rabatter ved bruk av DNB Mastercard. DNB samarbeider med flere kjente merkevarer og tilbyr rabatter på alt fra klær og sko til reiser og opplevelser. Gjennom DNB sin nettside eller mobilbank kan du enkelt finne en oversikt over tilgjengelige rabatter.

Konklusjon

DNB kredittkort tilbyr en rekke fordeler og rabatter som passer ulike behov. Enten du er ute etter ekstra bonus på kjøpene dine eller ønsker et kort til barna, har DNB et kredittkort som passer for deg. Betaling med DNB Mastercard er enkelt og du kan dra nytte av flere rabatter som er tilgjengelig kun for DNB-kunder.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er forskjellen mellom DNB Plusskort og DNB Sølvkort?

DNB Plusskort er et kredittkort med ekstra fordeler som inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, samt rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere. DNB Sølvkort er et bankkort som gir deg en rabatt på drivstoff og mulighet til å tjene bonuspoeng på alle kortkjøp.

Hvordan kan jeg få et DNB Bankkort for barn?

For å få et DNB Bankkort for barn, må du kontakte DNB direkte og be om å åpne en barnespareskonto. Deretter kan du få et bankkort knyttet til denne kontoen.

Hva er fordelene med DNB Mastercard?

DNB Mastercard tilbyr en rekke fordeler som inkluderer reise- og avbestillingsforsikring, rabatt på drivstoff, bonuspoeng på alle kortkjøp og tilgang til eksklusive tilbud og rabatter.

Hva er erfaringene med Nettbil?

Nettbil er en digital plattform som gir deg muligheten til å kjøpe og selge brukte biler enkelt og trygt. Mange kunder har positive erfaringer med å bruke Nettbil for å finne og kjøpe sin neste bil.

Hvordan kan jeg betale mastercardet mitt hos DNB?

Du kan betale ditt Mastercard fra DNB ved å logge deg inn på nettbanken og velge “betal regninger”. Deretter kan du legge til ditt Mastercard som betalingsmottaker og overføre ønsket beløp.

Hva er forskjellen mellom et DNB Bankkort og et DNB Kredittkort?

Et DNB Bankkort er et debetkort, hvilket betyr at pengene trekkes direkte fra din tilknyttede konto når du foretar et kjøp. Et DNB Kredittkort er derimot et kredittkort, hvilket betyr at du får en kredittgrense og betaler for kjøpene i etterkant.

Kan jeg få rabatter med DNB Mastercard?

Ja, DNB Mastercard gir deg mulighet til å få rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere. Disse rabattene kan være knyttet til reiser, shopping, restauranter eller andre tjenester.

Hva er fordelen med å bruke DNB kort for barn?

DNB kort for barn gir barnet ditt muligheten til å lære om økonomi og ha enkel tilgang til lommeboken sin. Du kan sette opp begrensninger på kortet og følge med på barnets bruk gjennom DNBs nettbank.

Hva er DNB Kort?

DNB Kort er et samlebegrep for alle kortene som tilbys av DNB, inkludert debetkort, kredittkort og bankkort for barn. DNB Kort gir deg enkelt og trygt betalingsmiddel både i Norge og internasjonalt.

Hva er kredittgrensen på et Mastercard fra DNB?

Kredittgrensen på et Mastercard fra DNB varierer avhengig av din kredittverdighet. Du kan kontakte DNB eller logge deg inn på nettbanken for å sjekke din tilgjengelige kredittgrense.

Artiklen En komplett guide til DNB kredittkort: Fordeler, rabatter, betaling og mer har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 12 anmeldelser