Forskersett barn

Forskerfabrikkens nettbutikk – Lekende læring for nysgjerrige …

Forskerfabrikkens nettbutikk – Lekende læring for nysgjerrige barn

Norges ledende leverandør av pedagogiske leker for barn i alle aldre. Vi har inspirert over 100 000 barn til å utforske sin interesse for naturfag.

Natur- og vitenskapsett til barn – Lekekassen

Natur- og vitenskapsett til barn

Barn elsker å lære og bli utfordret, og gjennom natureksperimenter, vitenskapssett, eksperimentsett, mikroskop, teleskop, o.l. lærer barna gjennom lek.

Lurer du på hvordan man kan dyrke krystaller, hvordan forstørrer en lupe, hvordan fungerer menneskekroppen, studer det som er smått og nært eller det som er stort og langt unna – og du kan gjøre dette og mye mer med natur- og vitenskapssett, mikroskop og teleskop.

Kjemisett og mikroskoper til barn | Finn et barnemikroskop her

Kjemisett til barn, mikroskop, eksperimenter, anatomimodeller og konstruksjonsleker er alt du finner på denne … Mikroskop & Teleskop – Utvidet forskersett.

Eksperimenter, lek og lær | Handle hos Clas Ohlson

Barna får en stjerne fo…. 199,90. Legg i handlekurv … Verktøysett for barn … Pedagogisk leketøy som bl.a. trener opp barnet…. 149,90.

Natur og eksperimentsett – Hobbysett får du hos Sprell

Natur og eksperimentsett – Hobbysett får du hos Sprell | Sprell – veldig fine leker og barneromsinteriør.

La barna eksperimentere med ett av våre eksperimentsett. Bygg solsystemet, lag en vulkan, grav etter bein, lag en rakett eller lær deg å trylle.

STEM utviklende leker innen realfag – Sprell

STEM utviklende leker innen realfag | Sprell – veldig fine leker og barneromsinteriør.

Den gangen var jeg mest opptatt av å lære barn viktige fakta om kjemi, biologi og fysikk. Men med årene har jeg innsett at barn som får leke forskere, lærer så …

Forskersett til barn | FINN torget

27. okt. 2022 — Selger to stk forskersett/hobby sett til barn, det ene er badebomber man kan lage, og det andre slimete dyr. 399,- per stk nye, …

Selger to stk forskersett/hobby sett til barn, det ene er badebomber man kan lage, og det andre slimete dyr. 399,- per stk nye, selges samlet 550 evt 250 per stk.

Forskersett til 139,90 fra Europris | Allematpriser.no

Se priser på Forskersett til 139,90 fra Europris og sammenlign med lignende varer. Alledagligvarer.dk har priser på tusenvis af varer fra de foruroligende netbutikker til dagligvarer i Danmark. Danmarks mest fuldstendige oversikt tilbud og priser.

Mitt første eksperimentsett: Teknologi – ARK Bokhandel

Leker | Kjøp på nett – stort utvalg | ARK Bokhandel

Stort utvalg av leker for barn i alle aldre på hos ARK. Kjøp på nett og bestill hjemlevering eller klikk og hent i din ARK-butikk.

Keywords: forskersett barn, forsker sett barn