Kiwi Frogner Plass: Finn åpningstider, beliggenhet og mer

Kiwi Frogner Plass er en av Kiwi-kjedens butikker i Oslo, og ligger i hjertet av Frogner nabolaget. Butikken er kjent for sitt brede utvalg av dagligvarer til lave priser, og er et populært valg blant lokalbefolkningen.

Beliggenhet

Kiwi Frogner Plass ligger i Frognerveien, i nærheten av Frogner Plass. Adressen er Frognerveien 1, 0257 Oslo. Butikken er strategisk plassert og er lett tilgjengelig enten du kommer til fots, med offentlig transport eller med bil.

Åpningstider

Butikkens åpningstider varierer litt avhengig av ukedag. Her er en oversikt over de normale åpningstidene:

Dag Åpningstider
Mandag – fredag 08:00 – 22:00
Lørdag 08:00 – 21:00
Søndag 09:00 – 20:00

Det er alltid lurt å dobbeltsjekke åpningstidene før du drar, da det kan være unntak i forbindelse med helligdager og spesielle arrangementer.

Mer informasjon

For mer informasjon om Kiwi Frogner Plass, kan du besøke Kiwi sin offisielle nettsted eller kontakte butikken direkte via telefon på 12345678. Personalet på butikken er alltid glade for å hjelpe og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Kiwi Frogner Plass er også en kort spasertur unna Kiwi Majorstuen, en annen Kiwi-butikk som kan være et alternativ for de som bor i nærheten eller ønsker å utforske flere butikker i området.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor finner jeg Kiwi på Frogner plass?

Kiwi finner du på Frogner plass 5. Her får du informasjon om beliggenheten til Kiwi på Frogner plass 5 og hvordan du kommer dit.

Hva er åpningstidene til Kiwi på Frogner?

Kiwi på Frogner har åpent fra mandag til fredag fra kl. 08:00 til 23:00, lørdag fra kl. 08:00 til 21:00, og søndag fra kl. 10:00 til 21:00. Her får du informasjon om Kiwi på Frogner sine åpningstider.

Er det flere Kiwi-butikker på Frogner?

Ja, det finnes en annen Kiwi-butikk på Frognerveien. Her får du informasjon om den andre Kiwi-butikken på Frognerveien.

Er Kiwi en populær matbutikk på Majorstuen?

Ja, Kiwi er en populær matbutikk på Majorstuen. Her får du informasjon om Kiwi som en populær matbutikk på Majorstuen.

Hvilke varer tilbyr Kiwi på Frogner?

Kiwi på Frogner tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer og ferske matvarer som frukt, grønnsaker, meieri, kjøtt, fisk og brød. Her får du informasjon om vareutvalget til Kiwi på Frogner.

Hva er forskjellen mellom Kiwi på Frogner og Kiwi på Majorstuen?

Kiwi på Frogner og Kiwi på Majorstuen er to forskjellige butikker, men begge tilbyr et bredt utvalg av dagligvarer. Her får du informasjon om forskjellene mellom Kiwi på Frogner og Kiwi på Majorstuen.

Kan jeg parkere nær Kiwi på Frogner plass?

Ja, det finnes parkeringsmuligheter nær Kiwi på Frogner plass. Her får du informasjon om parkeringsmulighetene nær Kiwi på Frogner plass.

Hva er Kiwi på Frognerveien mest kjent for?

Kiwi på Frognerveien er mest kjent for sitt store utvalg av ferske matvarer og gode priser. Her får du informasjon om det Kiwi på Frognerveien er mest kjent for.

Hvor langt unna er Kiwi på Frogner plass fra Majorstuen?

Kiwi på Frogner plass ligger ca. 1,3 kilometer fra Majorstuen. Her får du informasjon om avstanden mellom Kiwi på Frogner plass og Majorstuen.

Er Kiwi på Frogner åpent på helligdager?

Ja, Kiwi på Frogner er åpent på helligdager, men med litt endrede åpningstider. Her får du informasjon om Kiwi på Frogner sine åpningstider på helligdager.

Artiklen Kiwi Frogner Plass: Finn åpningstider, beliggenhet og mer har i gennemsnit fået 4.2 stjerner baseret på 36 anmeldelser