Kjersti strømmen familie

Tatt av Kina – Bergens Tidende

Tatt av Kina

10. sep. 2003 — På Bømlo bur NRK-korrespondent Kjersti Strømmen (38) på ei øy heilt åleine. … Heile familien var på flukt, halve familien drukna.

På Bømlo bur NRK-korrespondent Kjersti Strømmen (38) på ei øy heilt åleine. I Beijing lever ho midt i folkehavet. Ho elskar kontrastane og har ikkje det minste lyst til å flytta heim frå Kina.

Drømmen om en norsk ektemann ble marerittet – Norge – NRK

15. okt. 2016 — «Eva» drømte om et trygt og stabilt familieliv i Norge men hverdagen hennes ble preget av vold og overvåking. Foto: Kjersti Strømmen / NRK.

Kjersti Strømmen – Wikipedia

Kjersti Strømmen (født 28. juni 1965) er journalist i NRK og forfatter. Hun var NRKs korrespondent i Asia fra 1999 til 2003. Mens hun var korrespondent, …

Vi hører ingenting fra datteren vår – Stavanger Aftenblad

16. mai 2000 — Vi vet ikke mer enn dere i mediene. Vi har ikke hørt noe fra datteren vår, Kjersti Strømmen, siden hun ble holdt tilbake på Filippinene.

kjersti-strømmen profiler | Facebook

Logg deg inn eller opprett en Facebook-konto for å holde kontakten med venner, familie og andre du kjenner. Bli medlem. eller. Logg …

Karmøy, NRK | Kjersti Strømmen til Kina, igjen

30. mar. 2017 — NRK: Kjersti Strømmen (51) fra Karmøy blir ny NRK-korrespondent i Beijing. Hun erstatter Peter Svaar. Strømmen var også i Beijing for NRK i …

NRK: Kjersti Strømmen (51) fra Karmøy blir ny NRK-korrespondent i Beijing. Hun erstatter Peter Svaar. Strømmen var også i Beijing for NRK i perioden 1999-2003.

Mot strømmen – Dagbladet

Mot strømmen

13. sep. 2003 — Kjersti Strømmen (38) er blitt arrestert av kinesisk politi og … {ndash}Jeg kommer fra en familie med sjømenn i generasjoner bakover.

Kjersti Strømmen (38) er blitt arrestert av kinesisk politi og holdt som gissel av filippinsk gerilja. Hjemme i Norge kjeder hun seg.

Når Kjersti Strømmen rapporterer om Kina, kommer sensuren …

Når Kjersti Strømmen rapporterer om Kina, kommer sensuren også fra Marienlyst – Document

1. jul. 2021 — Dessuten er Biden familien kjøpt og betalt av Kina, så hans retorikk tar Xi Jinping ikke alvorlig. Det er nok kun en gjeninnsettelse av Trump …

Hans Rustad

Skriver bok i nord

28. aug. 2009 — Forsøker du å nå Kjersti Strømmen på telefonen, får du en hilsen på … Jeg kommer fra en familie med sjømenn i generasjoner bakover.

Keywords: kjersti strømmen familie