Mcdonald’s åpningstider og spesialåpningstider ved norske høytider – Finn informasjon om Mcdonald’s åpningstider i Norge

McDonald’s er en velkjent restaurantkjede over hele verden, og Norge er intet unntak. Mange mennesker elsker å nyte en god burger på McDonald’s, enten det er til lunsj, middag eller som et raskt måltid når de er på farten. Men det er viktig å være oppmerksom på at McDonald’s har spesifikke åpningstider, og disse kan variere avhengig av både ukedagen og høytidene som feires.

McDonald’s åpningstider

Generelt sett har McDonald’s vanligvis åpent fra tidlig morgen til sent på kvelden. Noen McDonald’s-restauranter kan til og med være åpne hele døgnet. Dette gjør at du kan få tak i favorittmåltidet ditt når som helst på dagen eller natten.

McDonald’s har flere restauranter over hele Norge. Her er noen av de mest populære McDonald’s-restaurantene og deres åpningstider:

Moa McDonald’s (Ålesund)

McDonald’s på Moa i Ålesund er en av de travleste restaurantene i området. Du kan besøke denne McDonald’s hele uken:

  • Mandag-fredag: 07:00-01:00
  • Lørdag: 08:00-01:00
  • Søndag: 08:00-01:00

Trondheim Torg McDonald’s (Trondheim)

McDonald’s på Trondheim Torg er et flott sted å besøke hvis du er i Trondheim og har lyst på litt god fast food.

Åpningstidene for Trondheim Torg McDonald’s er som følger:

  • Mandag-fredag: 09:00-20:00
  • Lørdag: 10:00-18:00
  • Søndag: 12:00-18:00

Oslo McDonald’s (Oslo)

McDonald’s i Oslo er ideelt for alle som ønsker å nyte en smakfull burger i hovedstaden.

Her er åpningstidene for McDonald’s i Oslo:

  • Mandag-søndag: 07:00-01:00

Spesialåpningstider ved norske høytider

I tillegg til vanlige åpningstider, tilbyr McDonald’s spesialåpningstider under norske høytider. Dette er viktig å merke seg, spesielt hvis du planlegger å besøke en McDonald’s-restaurant i løpet av en ferie eller en helligdag.

Her er noen eksempler på McDonald’s spesialåpningstider ved norske høytider:

17. mai:

På nasjonaldagen har de fleste McDonald’s-restauranter endrede åpningstider. Det kan variere mellom restaurantene, men vanligvis vil de være åpne mellom 12:00 og 18:00.

Pinse:

McDonald’s har vanligvis utvidede åpningstider i løpet av pinsehelgen. Dette gir deg muligheten til å nyte favorittmåltidet ditt selv om det er en helligdag.

Påske:

McDonald’s åpningstider under påsken kan variere mellom restaurantene. Noen McDonald’s-restauranter vil være åpne som vanlig, mens andre kan ha begrensede åpningstider.

Oppsummering

Som en populær restaurantkjede i Norge, har McDonald’s mange restauranter over hele landet med variasjoner i åpningstidene. Det er viktig å sjekke åpningstidene for den nærmeste McDonald’s-restauranten før du drar for å sikre at du ikke blir skuffet.

I tillegg til vanlige åpningstider endrer McDonald’s åpningstidene sine i forbindelse med norske høytider. Husk å sjekke spesialåpningstidene for å sikre at du får glede av et velsmakende måltid når du ønsker det.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke åpningstider har McDonald’s på 17. mai?

McDonald’s har varierende åpningstider på 17. mai, så det er best å sjekke lokalrestauranten for nøyaktige åpningstider.

Hva er åpningstidene til McDonald’s på Moa?

McDonald’s på Moa har åpent fra kl. 10:00 til kl. 22:00 på hverdager.

Har McDonald’s spesielle åpningstider i pinsen?

Ja, McDonald’s kan ha spesielle åpningstider i pinsen, så det er lurt å sjekke lokalrestauranten for oppdaterte åpningstider.

Hva er de vanlige åpningstidene til McDonald’s?

De vanlige åpningstidene til McDonald’s varierer mellom ulike restauranter, men de fleste har åpent fra morgen til kveld.

Hvilke åpningstider har McDonald’s på Trondheim Torg?

McDonald’s på Trondheim Torg har åpent fra kl. 07:00 til kl. 23:00 på hverdager.

Når har McDonald’s åpent i Oslo?

Åpningstidene til McDonald’s i Oslo kan variere, men mange restauranter har åpent fra kl. 07:00 til kl. 23:00 på hverdager.

Hvilke åpningstider har Maccern?

Åpningstidene til Maccern varierer avhengig av lokalrestauranten, så det er best å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for nøyaktig informasjon.

Hva er åpningstidene til McDonald’s på Moa?

McDonald’s på Moa har åpent fra kl. 10:00 til kl. 22:00 på hverdager.

Hvilke åpningstider har McDonald’s på Kvadrat i påsken?

McDonald’s på Kvadrat har åpent fra kl. 10:00 til kl. 20:00 i påsken.

Hva er åpningstidene til McDonald’s på Kvadrat?

Åpningstidene til McDonald’s på Kvadrat varierer avhengig av ukedag, så det er best å sjekke lokalrestauranten for nøyaktige åpningstider.

Artiklen Mcdonald’s åpningstider og spesialåpningstider ved norske høytider – Finn informasjon om Mcdonald’s åpningstider i Norge har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 37 anmeldelser