Sandra lyng barn

Sandra Lyng – Føler seg invadert av spørsmål om flere barn – KK

Sandra Lyng – Føler seg invadert av spørsmål om flere barn

2. feb. 2021 — Sandra Lyng (33) har mange baller i lufta som artist, barnebokforfatter og ettbarnsmor til sønnen Sander (2) som kom til verden i 2018.

Sandra Lyng delte sterkt innlegg – responsen har vært overveldende.

Sandra Lyng – Jeg vil kanskje ikke ha flere barn, og jeg …

Sandra Lyng – Jeg vil kanskje ikke ha flere barn, og jeg skammer meg over å si det høyt

2. nov. 2018 — Artist Sandra Lyng er blitt mamma for første gang. Det avslører hun selv på Instagram, der hun viser frem sønnen hun og forloveden Lasse …

Ettbarnsmoren Sandra Lyng (34) føler at spørsmål om familieforøkelse som invaderende.

Sandra Lyng begynner å gråte på direkten når hun … – TV2

Sandra Lyng begynner å gråte på direkten når hun forteller om sitt syke barn

8. apr. 2019 — En gråtende Sandra Lyng Haugen om sitt syke barn: «det var et sjokk». av Eivind Ertesvåg publisert oktober 23, 2019, 9:44 am.

Sandra Lyng (31) beskriver tiden som nybakt mor som tøff.

Sandra Lyng gråter når hun åpner opp om sitt syke barn

Sandra Lyng gråter når hun åpner opp om sitt syke barn: – Det var et sjokk

10.9k Likes, 625 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “Jeg vil kanskje ikke ha flere barn, og jeg skammer meg over å si det høyt.

Sandra Lyng gråter når hun åpner opp om sitt syke barn: – Det var et sjokk.

Sandra Lyng: – Flytter til svigerforeldrene – Dagbladet

Sandra Lyng: – Flytter til svigerforeldrene

31. okt. 2022 — Jeg var depressiv og suicidal allerede som barn, forteller hun til programleder Kjersti Kvam og psykolog Ragnhild Bang Nes i podkasten. ÆRLIG: …

Artisten og familien er klar for en ny tilværelse i Bærum.

Sandra Lyng: – Ble mamma for første gang – Dagbladet

Sandra Lyng: – Ble mamma for første gang

Avslører også navnet.

En gråtende Sandra Lyng Haugen om sitt syke barn

En gråtende Sandra Lyng Haugen om sitt syke barn: “det var et sjokk”

Sandra Lyng on Instagram: “Jeg vil kanskje ikke ha flere barn …

Sandra Lyng on Instagram: “Jeg vil kanskje ikke ha flere barn, og jeg skammer meg over å si det høyt. Sander, sønnen min, er midtpunktet i livet vårt og vi elsker han mer enn noe annet. Vår lille familie på tre har det fint sammen, vi tilbringer tid med hverandre og vi har det skikkelig gøy! Jeg må klype meg i armen når jeg ser på de to gutta mine – er de virkelig mine? Burde jeg ikke produsere flere av disse perfekte, nydelige, myke skapningene?Men nei, jeg tror ikke jeg vil det. Og hver gang jeg tør å snakke om det får jeg spørsmål som (for meg) oppleves litt invaderende. Som å bli stilt til vegs rett og slett. Her er de vanligste spørsmålene jeg får under slike avhør (som jeg vet mest sannsynlig bare er godt ment altså):🔘 Hvorfor vil du ikke gi Sander et søsken, vil han ikke bli ensom?Jeg tror og håper han vil få et fantastisk liv, og at han føler seg elsket. Å ha mange søsken kan være fint og trygt, men det kan også være helt supert å bare være én. Å få all oppmerksomheten!Viktigste er at vi tre har det bra, og jeg tror ikke en ny graviditet og babytid vil bidra til harmoni i gjengen. Jeg synes rett og slett det var for tøft.🔘 Mange synes det er tøft å få baby, men det blir jo bedre?Ja, det gjør jo det, og jeg er veldig lykkelig nå. Men jeg hadde en tung tid da jeg var gravid, og det var enda mørkere i tiden etter. Fødselsangst og barseldepresjon er ikke enkelt å forstå om man ikke har opplevd det selv. 🔘 Hva hvis du angrer?Ja, det kan jo hende jeg ombestemmer meg! Men jeg er heldigvis fortsatt ung. Hvis jeg føler et behov for flere barn om 8 år så kan jeg fortsatt bli gravid. Og hvis det ikke går, så får jeg heller leve med at vi tok dette valget nå. Hele livet består jo bare av en rekke tilfeldig hendelser, så det er ikke noe vits i planlegge så mye. Det viktigste er følelsen jeg har inni meg her og nå, og den følelsen er god. For meg og for min lille familie.”

11K Likes, 624 Comments – Sandra Lyng (@sandralyng) on Instagram: “Jeg vil kanskje ikke ha flere barn, og jeg skammer meg over å si det høyt. Sander, sønnen min, er midtpunktet i livet vårt og vi elsker han mer enn noe annet. Vår lille familie på tre har det fint sammen, vi tilbringer tid med hverandre og vi har det skikkelig gøy! Jeg må klype meg i armen når jeg ser på de to gutta mine – er de virkelig mine? Burde jeg ikke produsere flere av disse perfekte, nydelige, myke skapningene?Men nei, jeg tror ikke jeg vil det. Og hver gang jeg tør å snakke om det får jeg spørsmål som (for meg) oppleves litt invaderende. Som å bli stilt til vegs rett og slett. Her er de vanligste spørsmålene jeg får under slike avhør (som jeg vet mest sannsynlig bare er godt ment altså):🔘 Hvorfor vil du ikke gi Sander et søsken, vil han ikke bli ensom?Jeg tror og håper han vil få et fantastisk liv, og at han føler seg elsket. Å ha mange søsken kan være fint og trygt, men det kan også være helt supert å bare være én. Å få all oppmerksomheten!Viktigste er at vi tre har det bra, og jeg tror ikke en ny graviditet og babytid vil bidra til harmoni i gjengen. Jeg synes rett og slett det var for tøft.🔘 Mange synes det er tøft å få baby, men det blir jo bedre?Ja, det gjør jo det, og jeg er veldig lykkelig nå. Men jeg hadde en tung tid da jeg var gravid, og det var enda mørkere i tiden etter. Fødselsangst og barseldepresjon er ikke enkelt å forstå om man ikke har opplevd det selv. 🔘 Hva hvis du angrer?Ja, det kan jo hende jeg ombestemmer meg! Men jeg er heldigvis fortsatt ung. Hvis jeg føler et behov for flere barn om 8 år så kan jeg fortsatt bli gravid. Og hvis det ikke går, så får jeg heller leve med at vi tok dette valget nå. Hele livet består jo bare av en rekke tilfeldig hendelser, så det er ikke noe vits i planlegge så mye. Det viktigste er følelsen jeg har inni meg her og nå, og den følelsen er god. For meg og for min lille familie.”

Sandra Lyng: – Jeg var bare 16 år. Når jeg ser tilbake nå, så …

Keywords: sandra lyng barn