Via ferrata med barn

Via Ferrata i Norge (2022) – Hekta På Tur

Hekta På Tur

I Telemark har vi en Via Ferrata rute som går opp Skrede-fjellet. Denne er laget for familier og aktive barn ned til en alder fra ca 6 år.

Via Ferrata Telemark – Klatring in Fyresdal, Fyresdal

Via Ferrata Telemark – Klatring in Fyresdal, Fyresdal – Visit Telemark

Via Ferrata Telemark går opp Skrede-fjellet og er egnet for familier og aktive barn ned til en alder fra ca. 6 år.

Via Ferrata Telemark går opp Skrede-fjellet og er egnet for familier og aktive barn ned til en alder fra ca. 6 år.

Norges beste Via Ferrata – Topp 15 klatreturer til Norgesferien …

Norges beste Via Ferrata – Topp 15 klatreturer til Norgesferien 2021

13. apr. 2021 — Vi har samlet Norges aller beste Via Ferrata turer. … er en klatrestige som passer for alle, og som er spesielt tilpasset barn og unge.

Vurderer du å prøve Via Ferrata i Norge? Da bør du sjekke ut disse ville klatreturene! Vi har samlet Norges aller beste Via Ferrata turer.

Via Ferrata i familievennlige Løefjell, Brokke – Visit Norway

Denne via ferrataen er svært godt egnet for familier og nybegynnere. Barn fra 10 år kan være med på tur her. Dersom noen i følget ikke ønsker å klatre til topps …

Via ferrataer i Norge: Magesug til grøss og glede – VG

29. apr. 2019 — Da kan en via ferrata være noe for deg. … men må være minimum 140 cm høy. Pris: Fra 950 for voksne, 400 for barn. Ravnfloget.no.

Liker du magesug og stupbratte fjell, men mangler klatreerfaring? Da kan en via ferrata være noe for deg.

Her finner du Via Ferrata klatreruter i Norge – Let’s get lost

Ruten kan kun klatres med guide, og aldersgrense er 10 år. Barn under 12 år må følges av en voksen over 18 år for å delta. Mer informasjon og kontakt. Via …

Via Ferrata er en klatresti med wire for sikring, tilrettelagt med klatresteg av stål, wire broer og stiger som gjør det tryggere å klatre.

Via Ferrata Haldenkanalen – Priser og kontaktinformasjon

Via Ferrata Haldenkanalen – Priser og kontaktinformasjon | BarnasNorge.no

28. jan. 2023 — Det er Europas lengste hengebro i e n Via Ferrata rute. Turen slutter med en 250 meter lang zipline, tilbake over kanalen! Passer for barn …

Via Ferrata Haldenkanalen er en variert og spennende klatrerute, som starter med en hengebro på 124,3 meter, 15 meter over kanalen. Det er Europas lengste hengebro i e n Via Ferrata rute. Turen slutter med en 250 meter lang zipline, tilbake over kanalen! Passer for barn fra 10 år.

Via Ferrata – Fishspot

Via Ferrata Telemark går opp Skredfjell, som ligger nord i Fyresdal kommune i Vest-Telemark. Dette er en Via Ferrata som passer godt for familier og aktive barn …

Via Ferrata i Loen – expareiser.no – Expa Travel

Via Ferrata i Loen – expareiser.no

I august 2019 pakket vi familien, to voksne og to barn på 11 og 13 år, i en bobil med kursen for Loen. Den lille bygda innerst i Nordfjord i Stryn kommune.

Via Ferrata i Loen – et minne for livet! Reiseskildring fra en utrolig morsom familietur, med aktivitetene Via Ferrata, Briksdalsbreen og Skåla.

Keywords: via ferrata med barn, via ferrata barn